Ελληνική Κουζίνα

Ελληνική Μεσογειακή Κουζίνα

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει ως στόχο να σας εκπαιδεύσει στις τεχνικές μαγειρικής της Ελληνικής Κουζίνας. Από την τοπικότητα στην οικουμενικότητας της Κουζίνας μας, τις παραδοσιακές παρασκευές ανά εδεσματολογική κατηγορία. Απευθύνεται σε φιλόδοξους μάγειρες και ενθουσιώδεις της μαγειρικής.

 

Θεματολογία

  1. Αλοιφές – Ψευτοκεφτέδες
  2. Όσπρια – Σούπες
  3. Πίτες
  4. Πίτες
  5. Λαδερά – γεμιστά – ντολμάδες
  6. Θαλασσινά
  7. Ψάρι
  8. Πουλερικά
  9. Μοσχάρι
  10. Κιμάς
  11. Χοιρινό / Αρνάκι
  12. Γλυκά

 

Cook Now

www.cooknow1.wixsite.com/home

http://www.instagram.com/cook.now_